Підготовка фасаду будівлі перед монтажем навісних вентильованих фасадів

Підготовка фасаду будівлі перед монтажем навісних вентильованих фасадів

Навісні вентильовані фасади монтують на будівлю не тільки для додання споруди красивого естетичного вигляду. Дана система дозволяє підвищити енергозберігаючі параметри конструкції і допомагає збільшити її період використання. Займаючись монтажем навісних вентильованих фасадів, можна приховати дефекти і нерівності фасаду будівлі. Монтаж установки простий. Багата палітра надає можливість втілити широкий спектр архітектурних і дизайнерських рішень.

Особливості виконання роботи

Сучасні вентильовані фасадні системи дозволяють домогтися відразу кількох цілей: надати споруді привабливий зовнішній вигляд, захистити його від негативного впливу зовнішнього середовища. Щоб конструкція простою як модно довше, під час проведення монтажу необхідно дотримуватись певних правил.

Монтаж конструкції починається з нанесення розмітки на стіни споруди і установки елементів для кріплення каркаса. Майстрам необхідно врахувати розмір анкера, використовуваних для монтажу каркасу і глибина, на яку він повинен йти в стіну. Крім того, слід врахувати матеріал, з якого виготовлені стіни. Облік даних параметрів дозволить уникнути появи дефектів на поверхні під час експлуатації споруди.

Для облицювання фасаду можна використовувати композитні панелі з алюмінію. Вони важать мало і не створюють додаткове навантаження на конструкцію. Щоб всередині приміщення створити комфортний мікроклімат, слід монтувати утеплювач під навісну конструкцію. Матеріал укладається на каркас. Плити утеплювачі повинні щільно прилягати одне до одного. Майстру необхідно залишити зазор, щоб повітря циркулював. На даному етапі монтують пароізоляцію, вологозахист. Спочатку плита прикріплюється до каркаса, потім на неї монтують захисну плівку. По закінченню робіт фахівець приступає до укладання облицювального матеріалу.

Представники компанії «Алютал» якісно виконують підготовчі робіт і монтаж навісних конструкцій. В результаті будівля має привабливий зовнішній вигляд, а всередині створюється атмосфера тепла і затишку.

0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *